Mujadafewa: Lirik Lagu You oleh Nur Jannah Alia - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, August 04, 2012

Mujadafewa: Lirik Lagu You oleh Nur Jannah Alia


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

bile baca lirik lagu You oleh Nur Jannah Alia ni, mesti korang rasa aku baru break up kan? sila jangan salah faham. jangan risau. itu bukan kebenarannya. aku single. tak de orang nak. sobss.

ut is just that aku rasa lagu You ni sedap sangat and persediaan aku untuk aku dedikasikan kat bakal xbf xbf aku. ok tak macam tu. 

------------------------------------------------------------------

You, Nur Jannah Alia, lirik lagu You oleh Nur Jannah Alia, lirik lagu you, You Nur Jannah Alia

Lirik Lagu You oleh Nur Jannah Alia

You were there to light my day
You were there to guide me through
And my days down and on
I'll never stop thinking of you

How can I forget all that
When you're the one who make me smile
You'll always be apart of me
How I wish you were still mine

Never will forget the day
How we've met and came this far
We all know we got this feeling 
But somehow it has to end up here

I know it's me who said goodbye
And that's the hardest thing to do
Cause you mean so much to me
And guide the truth from me to you

c/o:
For all the things I've done and said
For all the hurt that I've caused you
I hope you will forgive me baby
Cause that wasn't what I meant to do

You were there to light my day
You were there to guide me through
And my days down and on
I'll never stop thinking of you

How can I forget all that
When you're the one who make me smile
You'll always be a part of me
How I wish you were still mine

c/o
For all the things I've done and said
For all the hurt that I've caused you
I hope you will forgive me baby
Cause that wasn't what I meant to do

You were there to light my day
You were there to guide me through
All my days down and on
I'll never stop thinking of you

How can I forget all that
When you're the one who make me smile
You'll always be a part of me
How I wish you were still mine


----------------------------------------------


satu lagi lagu yang aku simpan untuk dorang ialah lagu PUTUS. lagu kat atas ni untuk bakal xbf yang aku sayang dan lagu Putus tu untuk bakal xbf yang aku benci. semuanya di masa depan .

aku harap takkan tiba masa untuk aku dedikasikan lagu You dan Putus ni to anybody, tapi biasala, bf's come and go. no weird thing when it happens kan. manusia sekarang kan suka bermain. aku pun nak up to date jugak. 

kalau dok setia je manjang, tak best gak kan. before kahwin is the time to choose kan. so, this is what i am doing, i am actually choosing. pikachu! i choose You!! :P

ps- lagu yang sedey and about breaking ups ni memang sesuai la ngan aku yang prefer to be forever alone ni. hehe.

13 comments:

  1. Barang yg lepas, hai jgn dikenang... (P.Ramlee) hehe... Knp x guna lgu ni... Entry sad ending ke ni? :D Hahaha...

    ReplyDelete
  2. siap ada lgu untuk bakal exbf.
    hehe

    ReplyDelete
  3. ade tak lagu yang still kawan dengan xbf? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmm,,, tak jumpe agi la bk,, ti muja jumpe muja share k,, :D

      Delete
  4. boleh tuju lagu? hehe.. elok nyanyikan je dpn bakal ex tu hehe

    ReplyDelete
  5. hahaha... bole lak gitu. ingat break btol2 td.

    ReplyDelete
  6. pernah dengar lagu ni... tapi baru nama lagu dia... hehehe

    ReplyDelete
  7. owh...
    ingatkan apa tadi
    kui3

    ReplyDelete