raya and kenduri cannot separate - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, August 21, 2012

raya and kenduri cannot separate

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
dapatkan peluang umrah free di sini :D

hari ni dengan bangganya aku mengisytiharkan yang hari ni dah hari raya keempat,, huhu,, so aku dah start update pasal rasa,, entry wish raya tak de pulak,, haisy,, perhatian ni bukan baju raya aku ye,, hehe

hari raya ni aku gi rumah kawan time sekolah rendah dulu.. before that aku teman ida gi umah kawan dia,, then pergi umah idzuan hafiq ni,, comey je name dye kan,, huhu,, orang nye pun secomey tuan dia tau,, haha,, time aku dok kat umah dye tu aku dok meroyan amik gambar ngan hp dorang.. kemalasan membawa kamera sendiri,, hehe,, adik dia yang 2 orang tu dok layan je aku meroyan,, 3 hp dorang guna buat snap gambar aku,, dah tak peduli dah aku berpeluh macam mandi time tu,, pantang orang sua kamera automatically i smile,, hehe,,, yang paling aku ingat time budak tu cakap macam ni time aku bukak my spectacles...

" woww... cantiknya (translated from kelantanese dialect)"

so terbukti dia tengok aku pakai spectacles macam hampagas giler kan,, so,, i will work hard to do laser treatment to my eyes,, insya ALLAH akan tercapai one day, hehe,, do pray for me because i really dont like wearing spectacles,, contact lens pulak not allowed by my doctor umi,,, pakai gak jarang-jarang,, time date,, hahaha..not to forget, kitorang jalan naik motor. the most interesting part k,, :D


iwan, her youngest sister (bakal sister in law aku.. haha), aku


iwan, budak yang nak jugak amik gambar ngn orang cute macam aku, aku,, hehe,, nape la masam je muka dorang tu,,, grrr,,,

raya ketiga pulak aku pergi bukit tanah, kakak kepada ex classmate aku time darjah 6 got married.. janji ngan anisah jam 2.15,, tapi,, typical malay.. it got delayed by 15 minutes or more,, lama kot tunggu,, they should be grateful that their friend(me) is patient enough to wait for people she loves,, lagipun, kereta dia jugak aku nak kena tumpang,, haha,, dasar takut naik kereta punya aku ni,, :P

nisah, me, ida, ju

dorang kahwin without pelamin,, they just had a nice looking curtains covering the wall,,, and they snapped picture there,, simple but nice,, less costly too,, boleh save,, duit guna untuk 'masjid' yang baru dibina,, bukankah lebih elok begitu? maybe i will do the same thing,,, i dont want that so called bersanding and what so ever,, chewah,, dah merancang tu,, sangat meloyakan,, hehe


zamani, anisah, ida, me (front) my favourite picture of the day,, aku rasa gambar yang tak cantik ni cantik,, suka hati aku la kan,, hehe,,, ni salah satu tudung orang yang bagi mention nama dia bagi,,, i repeat salah satu,,, nak tengok tak yang lain,,, CLICK HERE :D



gambar ni blurr sikit kan,, sedey nye,, padahal dah dah,, eh,, tinggi gak aku ni ek,, hehe,, doakan dorang yang dalam gambar di atas dapat jodoh cepat-cepat k,, ambil berkat datang kenduri kahwin,, haha


yang laki tu dengan tudung purple tu la the king and queen of the day,,, congratulations to you both,, may you two last forever and ever,,,, :D

 Banner

3 comments: