benda ni pulak hilang kat fb,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, September 09, 2012

benda ni pulak hilang kat fb,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

sebagai pengguna fb sejati,, aku memohon la fb ni adakan butang CONTACT US untuk pengguna yang salu ada masalah dengan fb dye,, sob3

hari tu tak leh nak crop profile pic,, dah drag banyk kali pun tak gerak,, pastu scroll bar pulak malfunctioned,, kali ni,,, kotak chatting pulak hilang!!!!


see the pic above? tk de kan jumlah orang online,, tak leh nak chat,, dah la jarang je boleh chat,, sob3,,, nape ni fb,,,, sedey laa,,, nasib baik bila bukak ngan broadband aku tu,, dah ada balik,,, amboi,, nak juga aku habiskan duit,, padahal wifi ada dah kat sini,, grrr!!!!

 Banner

4 comments: