dukan diet used by kate and lisa - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, September 28, 2012

dukan diet used by kate and lisa

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

nak tau lebih lanjut tentang cara dapat body macam Kate Middleton,,? Lisa Surihani pun telah mencuba cara yang sama,,,, do visit THIS DUKAN DIET WEBSITE,,, boleh calculate freely,,

this is my result,, adess,, tak de maknanya aku akan capai berat ni,,, makan dah la banyak,, exercise kurang,, aku just boleh berpuas hati je dengan keadaan sekarang,, hehe...

 Banner

6 comments:

  1. orang yang dah gemuk dan takmau diet ini nak komen , no komen :D

    ReplyDelete
  2. on diet..ngeeee..
    thanks sharing dear :)
    nak p tengok website tu ..

    weeee~

    ReplyDelete
  3. dah banyak kali nak cuba diet tapi tak pernah jadi :(

    ReplyDelete