ingatkan ngan lelaki je best. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, September 20, 2012

ingatkan ngan lelaki je best.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

hari ni nak kongsi lagi mesej-mesej bermakna dalam hidup ku,, ye,, mesej ni tak kan kekal lama dalam hp aku yang outdated ni,, bukannya boleh simpan mesej sampai beribu-riban,, huhu,, so,, aku ambik keputusan to use life frame by ASUS ni to snap pictures of those messages,, let's check it out mesej best yang aku dapat,, :D


kak, air dicincang tak akan putus by nursumayah,, my younger sister,,

once, we had very terrible problems with each other,, alhamdulillah,, everything is going to be fine,, indeed,, it is already fine now,, we just need some more time together so that we can become as close as we were before, when were still considered adolescents.. hope the moments can be cherished again in the future.. amiin,,


kak, take care. hehe,, by nursumayah,,

this was sent just before she left for Egypt,,, sedey,, aku tak reply immediately,, but i replied at around 1 am,,, her flight was at around 3 am,,, i hope she know that i love he,, despite everything that had happened between us before.,,


selamat berbuka mc kak y chantek :) given by my sister nurhuda

that day my sumayah went to KL for transit to Egypt,,, i was fasting,,, tu yang huda texted this wish,,, wah,,, i was astonished at first,,, yes,,, it is undeniable that this message touched my heart to the core,, tq sangat huda for remembering me,,,

dulu aku selalu cakap texting ni best ngan yang berlainan jantina je,,
it is so boring to talk using written words with girls,, it will be different when girls sit facing each other and the conversation starts,, chaos is going to be created!!! watchout!! hehe
then,,, bila i've got messages from my siblings,, girls,, i know,, i was wrong,,,
it will be very interesting to chat with them when we can feel the love in each word written for us,,,

it is what i am feeling now,,, the love meant for me.

 Banner

10 comments:

  1. syg sunguh adik dia pd kakaknya.. ^_^

    ReplyDelete
  2. ni snap gambar pakai calculator ke muja..nasib ko tulis balik..hahha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. calculator??? hahaha,, guna web cam je,, susah nak amik ni,, sebab dia punya reflection tu,,,

      Delete
  3. Haa mula2 tak nampak..hehe.paham dah.
    Ukhwah kakak n adik x putus :)

    ReplyDelete
  4. saya paling excited kalau dapat mesej dengan adik beradik sebab nak mesej dengan diorang ni bukan senang.. dah macam PM dah masing2 ni..

    ReplyDelete
  5. tetiba rindu kat sumayah , die memang sweet2 caring gitu . dengan kawan2 pun .

    ReplyDelete
  6. Adik beradik mestilah yang paling best. Apa ada mesej dgn lelaki. Lain la Suami. Hahaha.

    ReplyDelete