tq kak misya,,, :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, September 22, 2012

tq kak misya,,, :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

issssshhhh,,, nape shawl adik aku nampak macam towel nih???? haisssyyy,, peduli hape aku kan,,, malas dah nak gi amik shawl lain,, hehe,,,

kak misya,,, ooo kak misya,,, duit raya kak misya dah sampai ni,,, hehehe,, lama dah sebenarnya,, baru terrajin nak buat entry,, sorry la ye,, hehe,,, tq kak misya!!! you bring back the old memories,, rasa muda balik bila dapat duit raya ni,, hehe



seriously shawl ni nampak macam towel kan??? haisssyy!!! rosak rosak,,,


see the material,,, it is a shawl k,, not a towel and i am looking so gedik in it :P

 Banner

11 comments:

  1. haah.. nampak cam tuala.. muehhe.. :P

    ReplyDelete
  2. Salam.

    Ingatkan muja baru lepas gosok gigi, cuci muka dan mandiiii, hahahaha. Memg nampk cam towel la dear..huhuhu

    ReplyDelete
  3. wah..bestnya.. dapat duit raya... hehehehe

    ReplyDelete
  4. hahaha tak iron shawl tu mmg la nmpk cm tuala.hihihi......

    ReplyDelete
  5. Owh sama2 darling. Alhamdulillah selamat sampai duit raya tu. Huhu. Simpan elok2 sampul tu. Wat frame. Hihihi. Tq join giveaway akak tau.:-)

    ReplyDelete
  6. Akak nampak tak macam towel pulak nampak cam shawl juga..hihi.
    Bestnya dia dapat duit raya :)

    ReplyDelete