attention mz!!!!!!!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, December 07, 2012

attention mz!!!!!!!!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

kenapa kau block facebook aku mz???
adik ko pun remove aku dari friend list
aku ingat nak send message kat dia.
nak suh dia convey message aku kat ko
korang sume dah benci aku ke???
ko dah tak nak kawan ngan aku ke???
mz, aku mintak maaf sebab aku terburu-buru
aku tau ko tak suka aku tulis nama ko kat blog aku ni kan
tapi aku dah tak de cara lain
aku minta maaf
aku tau ko baca blog aku kan
add aku balik weh
aku tak leh ko tak de
aku tak makan nasi agi hari ni
aku makan benda lain
esok aku beli sim card baru aku mesej ko k
ko jangan la majuk k
aku jadi camni bukan sebab ko
sebab orang lain
seriously ko tak de kaitan pun
aku dah gitau kan aku harap ko tunggu aku
sorry mz!!!! :'(

ps- crying when writing. i miss my friend who i can't live peacefully without. :'(


1 comment: