letakkan page korang di first page google search dengan banner kecik cenonet :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, December 25, 2012

letakkan page korang di first page google search dengan banner kecik cenonet :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hari ni aku nak kongsi dengan korang tentang benda yang dekat bawah nih. korang boleh tengok di sidebar aku, part paling bawah. apakah fungsi dorang? dorang ni tempat ping entry blog. setiap kali korang publish entry, korang bukak page entry tu, then click la semua button ni. dia akan sambungkan link page dorang dengan entry korang. kurang faham ek? tak perlu faham. yang penting diorang sangat membantu dalam mencipta SEO yang baik



korang tak caya? cer korang baca dah ENTRY INI. dah percaya? dah timbul rasa jealous dengan aku si blogger picisan? ok. korang pun boleh guna benda yang aku guna ni. sikit pun tak de masalah.


  1. korang pergi page dorang
  2. korang copy kod yang dorang bagi
  3. korang paste kan dekat add a gadget. semua sekali dalam satu tempat je. tak perlu bukak add a gadget banyak-banyak.
  4. korang letakkan dorang kat bahagian paling bawah la dekat mana-mana. tak perlu letak atas.
  5. then, tiap2 kali korang update, korang bukak link entry tu, korang click je sampai habis loading :D
letak je semua ni k. tu pun kalau korang nak hasil penulisan korang dibaca lebih ramai orang la.

BUSUK ORG (yang ni kena paste link entry. dia lain sikit)
KEDAI BACKLINK
FREE BACKLINK 2
INCRED LINK
LINKEAME

sebenarnya ada banyak lagi yang lain. tapi aku guna yang ni je. so, good luck!!! :D



7 comments: