segmen: terjah blog balak (part 1) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, December 07, 2012

segmen: terjah blog balak (part 1)

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

aku dah lama rasa nak buat segmen terjah blog balak ni seja aku tengok segment terjah blog awek kat BLOG BUASIR OTAK. aku akan buat sebijik macam BLOG BUASIR OTAK.
  • aku harap sangat aku boleh membantu sesama blogger dengan buat segmen yang tak perlu ada peserta ni. aku dengan rela hati je. :D
  • aku just nak tepek blog balak. blog awek biar BLOG BUASIR OTAK la promote k. gi request ngan dorang. dorang ok je kalau korang request :D
  • tak nak komen ke hape. aku bukan pandai sangat nak review blog orang ni. blog sendiri cikai.  tapi aku suka sangat kalu orang review blog aku.
  • sape-sape nak request untuk dimasukkan dalam list jugak boleh. tak de masalah. tapi pastikan ada gambar k.
  • setiap part akan ada 5 blog yang listed. buat banyak-banyak kan tak de pulak yang nak gi jenguk blog dorang.

Bicara Sama Awan
http://bicarasamaawan.blogspot.com/

He's Syafiq
http://sayabukanhotstuff.blogspot.com/

Pajill Nostra
http://pajillnostra.blogspot.com/

Zul Fikri
http://nadicosmic.blogspot.com/

FerOz Othman
http://www.jiwarosak.com/




3 comments: