EnSurvey: You solve their curiosity problems - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, January 09, 2013

EnSurvey: You solve their curiosity problems

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

dalam dunia ini banyak perkara yang kita tak tahu
tapi ada banyak jugak yang kita sememangnya tahu
tapi macam biasa manusia penus sifat ingin tahu
mereka takkan berpuas hati sebelum mendapat tahu
Ensurvey_logo_bw_160
EnSurvey is an online survey community, we pay you to answer surveys!
click gambar untuk sertai


banyak cara manusia reka untuk mengetahui sesuatu
menyiasat guna penyiasat persendirian adalah salah satu
tapi kira perkembangan internet tersangat maju
buat page tanya manusia lain sangat membantu

few days ago aku jumpa sesuatu yang sangat berkaitan
berkaitan dengan sifat ingin tahu manusia yang keterlaluan
ini antara usaha yang mereka lakukan
memberi wang untuk yang melakukan



baru jawab satu survey aku dah dapat 80 sen
menyamai 4 orang yang click says punya iklan
tak ke ENSURVEY ni berbaloi dan lumayan?
korang boleh la fikir-fikirkan.


mereka buat website mendapatkan jawapan
mencari jawapan daripada rakyat tempatan
siapa yang rajin boleh jana pendapatan
siapa yang malas pulak tiada paksaan


aku dah join banyak website survey selama ni
dan aku dapati adalah ENSURVEY ni
earning tak sama untuk setiap ENSURVEY yang diberi
bergantung pada syarikat yang mengkehendaki

dorang jugak ada fan page facebook sendiri
kalau korang nak like CLICK LA DI SINI
korang tanya la pape yang tak puas hati
apa-apa persoalan yang tersemat dalam diri



5 comments: