Peraturan mentagging - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, June 15, 2013

Peraturan mentagging


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
Join Them If You Are a Blogger :D . 
join exabytes here :D

ada perkara yang muja tak berapa suka berlaku
bukanlah besar sangat tapi dia tetap mengganggu
perkara sebegitu memang tidak sepatutnya berlaku
langsung tak ada faedah dan memalukan diriku

someone tag muja kat group tanpa sebab yang jelas
mula2 ok then tag gf dye tu yang nak layan pun malas
dok canang merata alam gfnya merajuk tanpa belas
kat bahagian komen pula ditag orang-orang atas

rasanya hari tu dah ada orang yang gitau mereka tak suka
yang awak pergi buat lagi sekali tu kenapa
saya tak membenci tapi rasa tak suka tu memang tebal giler
tolonglah mengerti apa yang kami ni rasa

Fungsi tag ni untuk memberitahu orang perkara yang kita nak mereka tahu
Tapi tak semua benda kena tag 10 orang sekali gus macam orang tak tahu malu
Sedarlah yang orang akan benci bila baca notification benda yang tidak perlu
Lama-lama orang akan membencimu adakah itu yang kamu mahu?

Bukankah tagging sebegini jugak boleh dianggap spam? Fikir-fikirkanlah.


3 comments: