Review Daphne Maxi Skirt by Zalora Malaysia - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, August 31, 2013

Review Daphne Maxi Skirt by Zalora Malaysia



ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 


few days ago muja dapat email dari Zalora untuk selit je memana link webpage Zalora. so, memang sangat tak susah. tinggal edit entry memana then selit. kebetulan lak masa tu muja nak buat entry raya rumah cikgu zul, kat situ la terselit link tu. hehe.


dulu pun muja dah dapat baucer dari Zalora ni. baucer berharga RM50. muja pilih bedak Farmasi. alaa. yang blogger retis Fatin Liyana promote tu. dulu kena apply, kali ni Zalora sendiri yang email muja. bukankah itu satu perkembangan yang baik bagi muja, si blogger picisan nih? happy sangat. rasa appreciated sangat. hehee


kali ni muja pilih Daphne Maxi Skirt pulak.

harga asal : RM 69
baucer : RM50
postage : RM5 --- murah RM1 compared to other online shops
total: RM 24 ---- ni la amount yang muja bayar. kira ok la kan for such a beautiful skirt :D

skirt ni gak ada tali kat belakang. boleh ikat ribbon kat depan. lawa sangat! then ada kain yang boleh kembang-kembang kat depan. kain tak melekap, beralun bila berjalan, tak panas, tak jarang so tak perlu pakai kain dalam, kiranya dari pusat ke kaki tu dia cover wholly. delivery sangat cepat! sama macam order yang dulu. great service!!! :D


makin besar ni, makin rasa nak jadi girlish. gipun susah nak cari seluar yang sesuai yang tak nampakkan kegemukan cek nih. sedeyh tau sejak berat badan mendadak naik. nak jadi macam Cik Epal ni. slim benau sekarang. so? what do you think of the skirt? cantik kan?  overall 4 daripada 5 bintang muja bagi untuk skirt lawa nih. :)

xoxox. tq for reading. i love you!!! muahhhxxxx!! :D


8 comments:

  1. Ermmm best kan dik dpt voucher hehehh akak lom lg decide nk beli ape peram dulu voucher tu heheheh mmg cantik skrit tu :D...

    ReplyDelete
  2. wah..teringin gak nak beli skirt dari zalora..tapi takut tak size...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. sila try,, insya ALLAH tak menyesal punya eiiiiii :D

      Delete