Daily Dress With Cute Dresses For Cute People - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, October 29, 2013

Daily Dress With Cute Dresses For Cute People


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
Join Them If You Are a Blogger :D . 
join says.my here :D

setelah berzaman tak beli baju online, tetiba tergerak hati nak godek online shop sponsor giveaway muja yang dah berzaman dulu, Daily Dress. mungkin rindu nak contact-contact ngan pemilik dia kot Kak Dya. seriously, dah la baik, mesra, sudi lak sponsor baju untuk giveaway muja hari tu. tambah sweet!! :)

Daily Dress, Baju Comel, Online Shop, Baju Cantik

cantik betul baju yang ada kat online shop Daily Dress ni. cute semuanya! memang patutlah pelanggan Daily Dress ni sudi hantar testimoni dan gambar dorang pakai baju yang dorang beli kat Daily Dress. memang dorang puas hati pun. memang cantik pun. so, dorang pun tak de la kedekut nak bagi feedback kan. you get what you give folks :D

baju-baju cute ala-ala Korean people punya baju ni sangat meruntun hati muja untuk beli baju baru. apetah lagi dengan tak lama lagi nak bercuti dah. maybe nak jenjalan. ni lah time yang tepat nak beli baju baru. aissshhh, rasa nak borong je semua!! Yeahh, Daily Dress with cute dresses for cute people!! jom tengok few dresses yang caught my eyes nih. cantik sesangat!!! :D

Koleksi Daily Dress
Daily Dress, Baju Korea Comel, Korean Dress, Blouse Cantik
ni pakai untuk dating ngan husband nanti. eh, muja tak kawin lagi. uwaaaaa
Daily Dress, Korean Dress, Baju Comel, Baju Cantik, Blaus Cantik
ni pakai time dating ngan girlfriends. for sure, they will be very jealous of me!! :D
Daily Dress, Baju Comel, Baju Cantik, Baju Korea Comel
ni pakai time ada meeting yang tak berapa rasmi. pergghh, i will really catch their attention. meh3
Daily Dress, Baju Korea Comel, Baju Cantik
alolololo. sweetnya kalau pakai ni time gi makan kat memana. pastikan restoran ada air conditioner k. hee
kalau dah puas hati, ramailah yang suka hati. nak bagi feedback pun jadi berbesar hati. meh tengok dorang punya reaction bila dapat pakaian yang dorang impikan ni.  :)

Testimoni Pelanggan Daily Dress

Testimoni Daily Dress


Testimoni Daily Dress

banyak lagi koleksi Daily Dress yang korang boleh tengok kat facebook Kak Dya ataupun fanpage dorang. jangan segan-segan untuk view dan keep in touch dengan ownernya. confirm you will be so much satisfied. korang boleh contact Kad Dya dengan mengklik link di bawah:


nanti mintak la contact whatsapp ngan Kak Dya. mana tahu dapat tips pilih baju yang sesuai ke hape. jangan risau. pasti dilayan dengan baik. kalau korang berminat nak beli, gitau la korang tahu pasal Daily Dress ni dari blog muja. manalah tahu dapat diskaun ke. kalau tak dapat tu, bukan rezeki la tuh. kih3.

happy shopping all!!! :D

18 comments:

  1. ok akak jatuh cinta dengan apparel dia...hurmm... boleh tak beli dulu lepas tu bila lepas confinement baru pakai??? ekekekeke....

    ReplyDelete
  2. There are so cute!! Waa me gusta <3

    ReplyDelete
  3. fd pun baru je beli satu baju. support sponsor yang sponsor GA kite. hihi :D

    ReplyDelete
  4. sesuia la tuk muja yg cute tu..hahaha..lau tuk saya mmg tak seswaiii la

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha,,, sesuai untuk gegel bukan sebab cute,, kih3

      Delete
  5. awesome..............cantik..berkenan tpi konfirm size xl jarang ada!. :)

    ReplyDelete
  6. cantik cantik je semua kan.shopping sakan la pasni.

    ReplyDelete
  7. tp skang namee x muat. wuuuu. hhehe

    ReplyDelete
  8. Salam hye muja!
    boleh singgah kita punya website,ada banyak blouse baru nak update =),by da way,suka baca your blog =)

    ReplyDelete