Testimoni Mujadafewa Bukti Vitamin C Pahang Pharma Memang Berkesan! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, December 18, 2013

Testimoni Mujadafewa Bukti Vitamin C Pahang Pharma Memang Berkesan!

Testimoni Mujadafewa Bukit Vitamin C Pahang Pharmacy Memang Berkesan | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Disebabkan ramai kawan-kawan Muja yang dah tegur, ramai dah tanya, dan ramai yang minta tip untuk hilangkan jerawat, jadi Muja decide untuk berkongsi dengan semua apa yang Muja guna dalam proses merawat kulit muka muja yang memang sangat berjerawat.

Vitamin C Pahang Pharmacy Hilangkan Jerawat Selamanya


Memang tak dinafikan Muja berasa sangat malu jadi manusia dengan muka berjerawat. Keyakinan diri pun kurang. Kalau masa sekolah, naik je sebiji sebulan sekali tu, asyik dok pegang pencil case tang jerawat sebab malu. Baru sebijik tu, bayangkan kalau banyak bijik? Memang sejak sekolah, Muja sangat tak suka jerawat yang nampak sangat sukakan Muja. -_-

Bermula masa Muja di UM. Jerawat membuat koloni beliau di muka. Berlarutan sampailah masuk IPGKKB. Sedih. Sangat sedih. Mula rasa lebih baik naik masa sekolah menengah daripada bila dah tua. Macam-macam produk Muja guna. Hari-hari dok belek muka. Hasilnya? Hampeh. Akhirnya, alhamdulillah sangat Allah jumpakan Muja dengan produk yang sesuai dengan Muja.

Jawapan untuk masalah jerawat adalah...

Terima Kasih Vitamin C Pahang Pharmacy Dah Kembalikan Keyakinan Muja


Vitamin C Pahang Pharma 1000mg

Sekarang, Muja sudah semakin yakin dengan diri sendiri. Muja memang ambil Vitamin C Pahang Pharmacy setiap hari kecuali kalau tak ingat or dengan sebab tertentu. 

Antara kebaikan Vitamin C Pahang Pharma:


  • Vitamin C 1000mg setiap tablet adalah sama dos menyuntik Vitamin C ke dalam badan dan berasamaan dengan 20 biji oren
  • Tidak perlu sakit dicucuk jarum, hanya perlu ditelan dengan air sahaja
  • Mengandungi antioksidan yang tinggi yang baik untuk kulit dan badan
  • Kulit akan lebih cerah berseri, putih dan mulus
  • Sesuai untuk wanita dan lelaki
  • Sesuai untuk ibu mengandung
  • Dapat menyelesaikan masalah resdung dan alahan
  • Memudarkan parut di muka dan badan
  • Larut air. Lebihan dos keluar melalui urin dan pelih
  • Diluluskan oleh KKM
  • 100% halal
Selain itu, Muja ada dapat informasi yang Vitamin C juga bagus untuk pertumbuhan dan penggantian tisu, pembentukan kolagen serta membantu gusi menjadi sihat. Ia juga meningkatkan penyerapan zat besi, mencegah pembekuan darah dan mempercepat proses penyembuhan luka. 

Kalau tak caya,check it out kepentingan dan kebaikan Vitamin C. Memang banyak sangat dan Muja sendiri akan buktikan hari ni sebab sebelum Muja promote dekat korang, macam biasa, Muja akan cuba dulu. :D

Jeng jeng jeng!!!!
1
2
3
.
.
.
.
.
.
.
.













Tara!!! Testimoni Mujadafewa, bukti Vitamin C Pahang Pharma Memang Berkesan!
Testimoni khas dari Muja sendiri untuk pembaca blog Nurmujahidah. Sila percaya sebab Muja tahu menipu itu berdosa. Hanya edit untuk letak watermark dan sorok latar belakang bilik yang horror. Muka asli. Dua-dua gambar adalah muka togel tanpa bedak, mekap and whatsoever.

Kalau perasan, gambar sebelum adalah semasa Muja mendaki Gunung Tebu. Horror, I know. Masa tulis entry tu, kemain edit gambar nak kasi hilang dari pandangan sebab nak masuk entry. Sekarang, revealed. Yang selepas tu antara gambar latest Muja. Dalam 2 minggu lepas kot. Masih kelihatan parut yang makin lama makin pudar dan insya Allah akan hilang. Amiin.

Testimoni Vitamin C Pahang Pharma

Yang ni pulak gambar Muja dengan bedak. Tanpa edit. Takde mekap sangat pun. Letak alas bedak Tasik Kemuning Mustika Ratu harga RM5 dengan bedak. Tak perlu tebal sangat. Tepek sikit-sikit dah ok. Tak macam dulu. Dah berkilo bedak, nampak jugak ketul-ketul. Nangis T_T .

Yang paling best korang boleh dapat produk yang Muja guna ni dari Muja sendiri. :DJadi, bagi sesiapa yang ingin mencuba Vitamin C Pahang Pharma ni, boleh contact Muja di:
011 2694 7035 - Whatsapp, Wechat, Telegram
Pesanan terakhir. Dalam usaha membaiki kulit yang rosak ni, kita memang kena banyak sabar. Jangan anggap semua produk itu sama. Percayalah, kita akan jumpa gak yang sesuai. Honestly, banyak yang Muja dah cuba dan Vitamin C Pahang Pharmacy adalah antara yang Muja sangat suka. Muja juga ada pakai bedak Tanaka yang memang best. Cubalah! :D

Wassalaam.

29 comments:

  1. terbaekk.. tahniah, dengan wajah baru.. :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. alhamdulillah,, moga berkesan utk orang lain juga :D

      Delete
  3. menarik.. nk soh wife bli satu ni... huhu

    ReplyDelete
  4. Pasni ramai laa yang ngoratt;. kekekeke

    ReplyDelete
  5. Patutkah comel putih gebu nu rahsianya

    ReplyDelete
  6. Patutkah comel putih gebu nu rahsianya

    ReplyDelete
  7. Macam mana nk tau kalo ori atau bukan ?

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. beli ngan muja confirm ori.. hehehe.. setakat ni tak de dgr lg kes vit c phang pharmacy yg fake.. :)

      Delete
  9. salam nak tnya. adek still makan ke vitamin ni?

    ReplyDelete
  10. salm sis. sjak sya mkn tu oky. tpi npe bdan sya gtal2 eh?

    ReplyDelete
  11. Nak tya blh. brp lama sis guna produk ni bru nmpk kesan dia.? haha

    ReplyDelete