Kenangan SBB2014: Selepas Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, March 31, 2014

Kenangan SBB2014: Selepas Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014

Kenangan SBB2014: Selepas Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014 | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Setelah sekian lama aku menulis lagi tentang majlis Sepetang Bersama Blogger 2014. Entry persiapan pun aku tulis. Entry selepas SBB pun aku tulis. Betapa sukar aku nak melepaskan segala kenangan indah di sana. Siyes. :'(

Bagaikan tak cukup mencipta kenangan di Saloma Bistro, habis je majlis tu, aku, nieyna, brado, tya, uzu, hazanis, yuyu dan khairul membuang masa berharga di taman kat KLCC pulak. Punyalah syok kat sana apatah lagi buat orang macam aku yang kali pertama jejak kawasan taman tu. Dulu gi KLCC tengok tasik depan tu je, tak tahu lak dalam tu ada tempat dengan rumput hijau. Best pulak dating kat situ. Ehem. :3

Uzu, Tya, Nina

Khairul and ehem, aku laa. Hahaha

Lepas berjimba di KLCC, aku yuyu dengan khairul ke KL Sentral. Tq Khairul sebab belanja kami makan ayam goreng kepci kat sana then hantar kami sampai gate untuk ke Putrajaya. Aduh! How sweet of you bro. Eh, kenapa aku gi Putrajaya? Sebab bos kechentaan aku nak jumpa dengan penulis kechentaan beliau. Kah3

Dari Putrajaya, kami bergerak ke Coffee Village di Putrajaya. Perghhh. Best weh tempat ni sebab ramai orang lama-lama berkaroke kat sini. Bila teringat betapa romantiknya dorang berduetan dengan pasangan, terus terbayangkan aku dengan my future husband bermadu kasih dengan mikrofon kat sini. Fuuuii sangat kan. Kah3

Pergh. Muka bila mekap cair memang hudoh. -_-

My boss syahir, najeeb, sue izza, yuyu, qaseh dalia, teeet tak tahu nama apa. Hahahaha
Sedap makan kat sini bukan pada makanan saja, telinga pun sedap dengan orang karok. Hehehe
Hajatnya nak terus ke LCCT sebab dah pagi, tapi Sue Izza ajak kami yang perantauan ni pergi rumah dia dulu. Bersihkan diri. Napa la korang ni baik sangat?? I ols tacim tau. Masa tu si syahir dok menunggu berita pasal MH 370 sambil tunggu kami bersiap-siap dan solat. Terharu sangat ngan beliau ni. Arghh. Patut pun ada someone rela tunggu bertahun untuk jadi milik beliau. Ahaks! :3

Then syahir hantar pulak ke LCCT. Aku? Tido je kat passenger seat. Siyes, nobody has ever been this nice to me. Ambik aku, hantar aku. Kalaulah semua bos di dunia ni macam beliau, memang sanggup kerja lebih masa je hari-hari. Eh, dah berapa kurun aku tak update fuh.my ek? -_-'

Dengan Yuyu Atiqa yang tinggi obedos. Tshirt SBB2014 disarung sebab memang tak de baju lain dah. Kih3
Perjalanan aku akhirnya berakhir semula di lapangan terbang di pengkalan chepa pagi tu. Jejak je kaki kat Kelantan, terus rindu kat kawan-kawan sehati sejiwa di Kuala Lumpur. Moga SBB2015 menemukan kita lagi nanti. Insya Allah. :)




18 comments:

  1. Replies
    1. next year pulak.. time tu dtg ngn hubby dh.. hehe

      Delete
  2. Untunglah semua dapat gather ramai2..
    Tak berkesempatan lagi nak join.. :)

    ReplyDelete
  3. muja aku teruja tul tengok gambar background kau dengan mamat tu (cer kau tengok mompan yg kat belakang korang tu waha ha ah ha)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa.. dye dok berjiwangan ngan hp beliau.. bf msj kot.. haha

      Delete
  4. Yeayyy ada muka cik ngah situ hehhehe...haaa punya bersiap mek muja ngan mek yuyu sampai tertinggal tuala kan,tuala hijau sapa punyaaaa...heheheh tuala kecik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkkkk.. yuyu kot.. tak ingt lak.. kira halal la ek.. heeeeee

      Delete
  5. Aww comel je.. Saya pun ada kat SBB2014..
    Best kan ada kawan2 yg bantu membantu dan baik hati.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup,, membantu sangat,, terharu sangat hari tu,, dah la baru je jumpa :')

      Delete
  6. untung la dalam sehari pergi banyak tmpt dan jumpa rmai blogger :D

    ReplyDelete