Doakan Kejayaanku dalam Peperiksaan Semester 3 PISMP Tesl - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, May 18, 2014

Doakan Kejayaanku dalam Peperiksaan Semester 3 PISMP Tesl

Doakan Kejayaanku Dalam Peperiksaan Semester 3 | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Lama, ye lama sekali tak update blog yang baru keluar kat Utusan nih. Ceyh, bunyik riak di situ tapi mana tahu ada lagi yang tak tahu. Kah3

Disebabkan wifi IPGKKB yang tak tahu bila nak mencapai tahap 'developed', bertahun dok 'developing' je, broadband MI38 Celcom yang sudah tidak seterong seperti dulu lagi, rasa malas nak meng'on'kan laptop bila di rumah, menyebabkan blog aku seperti kehilangan dan kedahagaan kasih sayang. Actually, aku cinta kepadamu. Ehem.. :3

Okay, this is not going to be a lengthy entry. Untuk semester 3 PISMP Tesl, aku akan jawab 3 kertas; Classroom Management, Teaching Reading dan Teaching Listening and Speaking. Ada nama lain sebenarnya tapi sebab aku sendiri pun tak ingat, hadam yang tu je. Sibuk bercinta dengan isi bukunya, bukan covernya.

Baik aku hadap buku pelaburan abang ensem nih. Dapat gak ilmu tambah property nanti. Maklumlah, tarif elektrik baru naik ni. Nak tolong bakal suami nanti. Nak jadi isteri mithali. Tak nak menyusahkan. *sudah kelarian topik -_-

Aku just nak inform kat korang yang aku akan sit for my first paper tomorrow and aku sangat berharap sangat amat kalau korang boleh kirimkan doa untuk aku dari jauh. Keluarga aku dah banyak doa untuk aku, tapi apa salahnya kalau korang add-on lagi.

Mana tahu daripada dapat A menjadi A+. Insya Allah. Sebagai penghias entry, terimalah Kaki Dating.
kaki dating, nn dan nmi, muja dating, nik nashram dating
Kalau pakai minyak wangi Waris ni lagi best kan? Cubalah. Nanti kita boleh geng. Bau sama. Gucci Floral is my choice. Giler punya wangi. Cubalah. :D

Eh, macam lari topik lagi sekali lak. Ahaks!  >.<
Babai. Wassalaam.



17 comments:

  1. gud luck muja...>.<

    ReplyDelete
  2. bab minyak wangi tu yang best..wish u good luck eh muja

    ReplyDelete
  3. Goodluck k.Muja. Haha XD cantik kaki. *Ehem date ngan buah aty ke? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ismi.. btw.. beliau ni lbih kpda buah jantung dan peparu.. hehe

      Delete
  4. Semoga berjaya dalam peperiksaan yer Muja :)

    ReplyDelete
  5. I wish u luck Muja.. All the best :)

    ReplyDelete
  6. wishing you the best of luck.
    dapat pointer tinggi abg belanje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau rendh tak dpt ek.. mm... memg x dpt la nmpknya.. sobsss

      Delete