Majlis Perkahwinan Wan Diana Omar dan Hafiz- Semoga Bahagia Hingga Syurga - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, December 30, 2014

Majlis Perkahwinan Wan Diana Omar dan Hafiz- Semoga Bahagia Hingga Syurga

Majlis Perkahwinan Wan Diana Omar dan Hafiz | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Ingat tak dulu aku pernah pergi ke majlis perkahwinan Fizo Omar dengan Mawar Fareeda? 27 Disember lepas aku berpeluang pula menghadiri majlis kahwin adik beliau, Wan Diana Omar, senior aku di Sek Keb Bukit Jawa dulu. Cantik sungguh dia sekarang. Makin famous pulak tu.

Jelez omak. Kih3 *kidding

Majlis Perkahwinan Wan Diana Omar dan Hafiz, kisah nasi bungkus, merajuk dapat iphone 6, wan diana omar, adik fizo omar, majlis perkahwinan adik fizo omar
Datang je tengok pengantin perempuan tengah ada photography session. Aku tumpang snap. Lawa!! :D

Majlis ni diadakan di Selising, Pasir Puteh, Kelantan. Sama macam majlis abang dia. Masa majlis kahwin si abang, aku ada tunggu nak jumpa Diana, tapi tak sempat sebab dia tengah ada kerja dan masa tu aku memang nak cepat. Semua orang tengah sibuk. Ramai giler orang. Tak pelah. Kali ni dah boleh jumpa siap selfie lagi kan. Huhuu

Teringat dulu, aku kenal Diana sebab aku pernah join kelas Bahasa Inggeris darjah 6 walaupun aku darjah 5. Jenis tak tahu malu banyak aku ni. Entah cemana boleh cakap-cakap bagai, then kenal each other. Nasib baik Diana ingat lagi aku bila sebut nama. Muka memang dedua dah berubah giler. Kih3

Majlis Perkahwinan Wan Diana Omar dan Hafiz, wan diana omar, majlis perkahwinan wan diana omar dan hafiz, majlis perkahwinan adik fizo omar, kisah merajuk dapat iphone 6
Selfie dengan pengantin baru is my new addiction. Love to the max! :D

Dalam keadaan Kelantan yang banjir, kami masih bertuah sebab masih terselamat. Majlis membina masjid Diana dengan Hafiz masih berjalan lancar walaupun katering terpaksa ditukar pada saat-saat akhir sebab katering kat Kota Bharu terjejas dengan banjir. Aku syak ramai gak tetamu yang tak dapat datang. Apa-apa pun, masih mampu bersyukur dengan apa yang masih ada. Alhamdulillah.

Untuk Diana the Beauty dan Hafiz the Handsome


Selamat pengantin baru to both of you. You both really look great together and I really hope you will enjoy your marriage life till Jannah. Insya Allah. Love and take care of each other like young couples in love k. Increase your love dosage each passing day. Pray for you from far and hope you will pray for me and abbang too. :3


Majlis Perkahwinan Wan Diana Omar dan Hafiz, wan diana omar dan hafiz, majlis kahwin wan diana omar dan hafiz, majlis perkahwinan adik fizo omar
Me wearing Mutiara Shawl by Irrara Label dengan adik peneman setiaku, Huda.

PS- yang bagi dengan dapat iPhone 6 dah kawin, yang dok mengutuk dapat apa? mohon berhentilah mengkondem people not related to you k. tq for listening and taking account to my advice. Wassalaam.

7 comments:

  1. tahniah! dan selamat pengantin baru,, :)

    ReplyDelete
  2. cantik dan hensem pengantin. heeeee :D suka tengok muja pakai shawl tu. lawa dan cantik angattt. hahaha :P

    ReplyDelete
  3. so sweet diorang la yang bg hp iphone tuh kan2 so sheda nak majuk ngan muja hahaha kot2 dapat iphone

    ReplyDelete
  4. Sweet sangat diana & pasangan. Congratss.

    ReplyDelete
  5. baru tahu adik fizo kahwin. patutlah hari tue keyword banyak search nama adik fizo nih. ^___^

    ReplyDelete