Mirabella Skincare; Safe. Pure. Beauty - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, March 04, 2015

Mirabella Skincare; Safe. Pure. Beauty

Mirabella Skincare; Safe. Pure. Beauty | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Meh baca sebab aku nak perkenalkan korang dengan satu produk kecantikan keluaran bumiputera nih. Bila dah nama keluaran bumiputera, kita bolehlah guna dengan hati lega sebab tak risau status kehalalan.

Sesuai sangat dengan branding Mirabella Skincare; Safe. Pure. Beauty. Selamat. Suci. Cantik. Kemahen.. :)

Mirabella Skincare: Set penjagaan wajah 3 dalam 1


Produk Mirabella Skincare ni berasaskan minyak argan, serbuk mutiara, dan sel tunjang epal. Semua bahan ni memang terkenal dalam penghasilan produk kecantikan sebab dah memang terbukti berkesan. Yelah, semua orang dok gile kan apple stem cell kan? Nilah dia. :D



mirabella, mirabella skincare, mirabella skincare set, produk kecantikan keluaran bumiputera, produk kecantikan halal
Packaging Mirabella Skincare ni cute giler!!! :D

Aku paling excited bila tahu pasal minyak argan ni tau. Sebab minyak argan ni memang terbukti berkesan sebagai ejen pelembap, anti penuaan, untuk kurangkan kesan parut. Sesuai sangat untuk orang kulit kering. Argan oil ni jugak boleh lembutkan wajah. Aku tahu la sebab aku pun memang guna minyak argan. Memang bagus. :D

Mirabella Skincare: Set kecantikan 3 dalam 1

 
mirabella, mirabella skincare, mirabella skincare set, produk kecantikan muslim, produk bumiputera
Mirabella Skincare: Pencuci, UV Cream, Beauty Cream. Lengkap untuk kecantikan kita. :D

 Mirabella Skincare Cleanser


mirabella, mirabella skincare, mirabella skincare set, produk kecantikan terbaik, produk keluaran bumiputera
Bersihkan wajah anda dengan Mirabella Skincare Cleanser tidak kurang daripada 2 kali sehari ok? :D

Mirabella Skincare UV Cream


mirabella uv cream, mirabella skincare, mirabella skincare set, produk kecantikan bumiputera, produk kecantikan muslim
Mirabella Skincare UV Cream yang juga digunakan sebagai foundation sebelum tepek bedak. Flawless! :D

Mirabella Skincare Beauty Cream


mirabella skincare, mirabella beauty cream, mirabella skincare set, produk kecantikan keluaran bumiputera, produk kecantikan halal
Jangan tidur sebelum apply Mirabella Skincare Beauty Cream ni. Faham?

Kelebihan set penjagaan wajah Mirabella Skincare:

  • sesuai untuk semua jenis kulit
  • merawat pelbagai masalah kulit
  • dikeluarkan oleh kilang yang diiktiraf oleh GMP
  • mendapat cop produk buatan Muslim
  • tiada pengelupasan dan tidak memedihkan
  • ada kelulusan daripada KKM

Syoknya cantik dengan Mirabella Skincare. Kih3

Aturan Penggunaan Mirabella Skincare

  1. Letak sedikit Mirabella Cleanser kat tangan. Then, gosok dua tangan sampai berbuih. Then, baru basuh muka sampai rata dan bersih. Cer baca entri cara mencuci muka dengan betul untuk lebih detail ye.
  2. Kalau waktu siang, korang tepeklah Mirabella UV Cream untuk jaga kulit muka korang daripada bahaya di sekeliling seperti cahaya Matahari tu. Kalau nak keluar, boleh pakai sebagai foundation. Cantik wa cakap luuu.
  3. Kalau waktu malam, korang t/epeklah Mirabella Beauty Cream. Nanti dia baikilah apa yang perlu masa kita tengah tidur. ok
Budak excited lebih bila dapat Mirabella Skincare. Fuiii.
Kalau korang nak dapatkan produk kecantikan hebat Mirabella Skincare ni, korang boleh dapatkan dengan harga istimewa berbanding tempat lain di hishop.my tau. Pasti berbaloi-baloi. :D

Klik je link ni: Mirabella Skincare Set

Setakat ni dulu entry sepantas kilat aku. Chow sin chan. Wassalaam.

ps- tak lama lagi abbang balik. :')

3 comments: