Testimoni Pengguna Krim Herba Kemboja- KHK Buat Pelanggan Puas Hati! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, July 06, 2015

Testimoni Pengguna Krim Herba Kemboja- KHK Buat Pelanggan Puas Hati!

testimoni krim herba kemboja, testimoni khk, bukti khk berkesan, bukti keberkesanan krim herba kemboja

Testimoni Pengguna Krim Herba Kemboja- KHK Buat Pelanggan Puas Hati! | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Mula-mula dulu, aku sendiri tak yakin nak guna Krim Herba Kemboja ni. Bukan apa, dulu jenis pandang rendah produk herba. Nama dah lain macam. Tak macam produk lain, nama nak bunyi mat salleh. Tapi lepas tu, aku menyesal lak lambat guna. Sebab tak boleh nafi dah keberkesanan produk ni. Herbalah bagus! :D

Krim Herba Kemboja Memang Berkesan!


Dulu aku pernah bagi testimoni krim herba kemboja lepas seminggu aku guna sendiri. Memang ramai yang kagum dengan kesan dia termasuklah diri ini sendiri. What? How come this product being so effective? Eh, jerawat makin hilang? Laa, mana pergi parut jerawat yang dalam dulu? Bila letak gambar sebelah-sebelah tu, aku sendiri terkejut. Apatah lagi korang kan? Hahaha.

testimoni krim herba kemboja, testimoni khk, bukti krim herba kemboja berkesan, bukti khk berkesan
Tak per sis, nanti sis dah ada bajet, roger je. Krim herba kemboja untuk sis pasti ada. :)

testimoni krim herba kemboja, testimoni khk, bukti krim herba kemboja berkesan, bukti keberkesanan khk
Lepas ni boleh la repeat order krim herba kemboja dengan saya lagi k sis. :)

testimoni krim herba kemboja, testimoni khk, bukti khk berkesan, bukti keberkesanan krim herba kemboja
See, pelanggan lelaki pun puas hati dengan krim herba kemboja ni tau. :)

testimoni krim herba kemboja, testimoni khk, bukti krim herba kemboja berkesan, bukti keberkesanan khk
Bau herba kan sis. Ok je sebenarnyakan. :)

Ternyata! Terbukti! Jelas terang dan nyata! Bukan aku je yang dah berpuas hati dengan keberkesan krim herba kemboja ni. Pelanggan aku yang lain pun setuju tahu. Korang pun bakal bersetuju bila korang dah mula menggunakan krim herba kemboja yang mampu buat muka korang bebas daripada cela, acne-free dan bebas parut jerawat. Yang penting disiplin, doa dan tawakal. Insya Allah boleh.

testimoni krim herba kemboja, testimoni khk, khk berkesan, terbukti keberkesanan krim herba kemboja
Yang pink tu packaging baru Krim Herba Kemboja. Comel je. Hehehe

Muka masih berjerawat
Raya dah nak dekat
Cepat order KHK cepat
Lambat nanti tak dapat

Harga Krim Herba Kemboja


Harga sebekas- RM59
Kos penghantaran- RM8 SM / RM11 SS (tertakluk kepada perubahan Poslaju)
Harga total- RM67 SM / RM70 SS

Harap korang terima pantun aku tu dengan seikhlas hati. Kalau ada testimoni best lagi, aku share lagi dengan korang k. Ekekeke
Wassalaam. :)

4 comments:

  1. Bagus la ada testimoni camni, senang yakinkan bakal pelanggan.

    ReplyDelete
  2. wah, CP pengguna tegar shaklee, alhamdulillah atas izin ALLAH, berkesan tapi tuh laaaa parut yang tak hilang.hehe...

    ReplyDelete