Monday, September 28, 2015

Niqab Collection- Dulu Secara Online. Kini Ada Butik Sendiri!


butik niqab collection, niqab murah, tudung labuh murah, beli niqab dan tudung labuh, kedai niqab, kedai tudung labuh

Butik Niqab Collection, Pembekal Niqab dan Tudung Labuh, Kini Di Sepang, Selangor | Assaalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Ingat tak dulu aku pernah cerita pasal pembekal niqab yang dah menembusi pasaran antarabangsa dulu? Dulu, kita boleh beli tudung labuh dan niqab daripada Niqab Collection secara online. Sekarang, korang boleh singgah sendiri di Butik Niqab Collection di Sepang, Selangor.

butik niqab collection, niqab murah, tudung labuh murah, kedai niqab, kedai tudung labuh
Testimoni pelanggan teruja menerima niqab dari Niqab Collection.

Niqab Collection tahu korang cerewet. Ramai yang jenis nak kena sentuh-sentuh kain, rasa-rasa material, tengok-tengok jahitan, baru yakin nak beli. Susah jugak kalau berkenan, tapi tak yakin nak beli secara atas talian. Risau barang yang sampai tak sama macam tengok dalam gambar.

Tak payah risau dah pembeli-pembeli concern sekalian. Korang singgah je kat Butik Niqab Collection kat Sepang tu. Belek satu satu segala jenis, design, warna niqab yang ada kat sana. Boleh cuba terus. Sesuai ke tak. Padan ke tak. Nak match dengan baju mana. Biar puas hati. 

Alamatnya,
Butik Niqab Collection,
No. 2, Tingkat 1, Jalan Salak Baiduri,
Taman Salak Baiduri, Sepang, Selangor.

Hujung tahun ni, insya Allah, Niqab Collection bakal bertapak di Kuala Lumpur pula. :D


Koleksi Niqab Collection Yang Terbarubutik niqab collection, niqab collection, tudung labuh murah, niqab murah, kedai niqab selangor, tudung labuh murah selangor

niqab collection, butik niqab collection, niqab murah, tudung labuh murah, kedai niqab selangor, kedai tudung labuh selangor

butik niqab collection, niqab collection, niqab murah, tudung labuh murah, kedai tudung labuh selangor, kedai niqab selangor


butik niqab collection, niqab murah, kedai niqab murah, kedai tudung labuh murah

butik niqab collection, niqab collection, niqab murah, tudung labuh murah, tudung labuh selangor, niqab selangor


Pengedar Niqab Collection di Luar Negara


Kejayaan demi kejayaan telah dicapai oleh Niqab Collection ni tahu. Bangga betul aku sesama Melayu. Kalau dulu, dua tiga buah negara telah berjaya ditembusi pasarannya. Sekarang, Niqab Collection dah mempunyai pengedar sendiri di 35 buah negara termasuklah di Singapura, Indonesia, Jerman, Perancis, Belanda, Australia dan United Kingdom.

butik niqab collection, niqab collection, niqab selangor, tudung labuh selangor, kedai tudung labuh, kedai niqab
Testimoni pelanggan dari Croatia.

niqab collection, butik niqab collection, niqab murah, niqab dan tudung labuh, tudung labuh murah
Pengedar dari Indonesia dan Singapura

Cara Menghubungi Niqab Collection


Kalau korang berminat dengan koleksi niqab dan tudung labuh murah dan cantik daripada Niqab Collection ni, korang bolehlah hubungi mereka menggunakan maklumat seperti di bawah:

Facebook Fanpage Niqab Collection (klik)
Instagram Niqab Collection (klik)
Whatsapp 0133535206

Just so you know, aku bangga sangat dengan kejayaan orang berniaga nih. Insya Allah. One day pun nak jadi berjaya macam Kak Mas dan suami juga. Selamat berjaya, berniaga sambil berjuang di jalan Allah. :)

2 comments: