Follow Us @soratemplates

Wednesday, November 06, 2019

Kenangan Beraya di Sekolah

Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Eh eh, tak publish lagi entry yang ni? Ingat nak up gambar masa sambutan raya sekolat, tup2 malas pulak nak upload. Publish gambar masterpieces by my students. 


Membuat Kad Raya






Tip untuk cikgu yang tak de idea nak ajar apa (i know ada hari harinya kita blank), fikirkan apa perayaan or pesta yang tengah hot masa tu. Then, boleh la kita minta budak-budak gambarkan suasana dan lukiskan. Kalau rajin, fotostat je gambar berlambak lambak kat internet ni. Tinggal Google je. 

Sekian. 😊



1 comment: