Wednesday, November 20, 2019

Jom Jana Pendapatan sebagai JTT Ambassador dengan Jamu Tun Teja

Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Terima Kasih kerana berminat menjadi sebahagian daripada team Jamu Tun Teja. Sebagai JTT Ambassador, HQ akan memberi tawaran yang sangat berpatutan untuk memulakan perniagaan anda bersama-sama kami. 

Jom Jana Pendapatan Dengan Jamu Tun Teja


Jamu Tun Teja ialah jamu berkualiti tinggi (Premium Quality) dan menjadi sebutan wanita-wanita yang sudah mencuba. HQ sentiasa berusaha secara maksimum untuk menaikkan nama Jamu Tun Teja melalui Facebook Ads, billboards, iklan-iklan di radio dan majalah, Instagram, etc.

jamu tun teja, jtt ambassador, jamu berkualiti

Harga Pasaran 1 kotak Jamu Tun Teja

RM88 (15 sachets) 

Harga 1 kotak Jamu Tun Teja Untuk JTT Ambassador

RM77.44 (15 sachets)

Cara Menjadi Seorang JTT Ambassador


Setiap pengguna Jamu Tun Teja layk menjadi seorang JTT Ambassador. Sebagai JTT Ambassador yang sah, anda akan dinaikkan di dalam Page Facebook HQ untuk rujukan pelanggan. 

jamu tun teja, jtt ambassador

Untuk menjadi seorang JTT Ambassador, anda hanya perlu membayar yuran pendaftaran sebanyak RM100 sahaja untuk keahlian seumur hidup. Ya, sekali seumur hidup. Tapi, bukan bayar kosong macam tu sahaja.

Dengan hanya RM100, anda akan mendapat
 • 2 kotak Jamu Tun Teja (15 sachet setiap kotak)
 • 3 sachet Jamu Tun Teja secara PERCUMA
 • 1 botol sample Feminine Herbal Wash
 • 1 Ginseng Herbal Soap
 • Ambassador Starter Kit
Dengan hanya RM100 itulah, anda kini boleh menjana pendapatan secara online hanya dalam keselesaan di rumah sahaja. Memang terbaik!

#notyouraveragejamu

Nilai sebenarnya lebih daripada RM100 tau. Dengan Ambassador Starter Kit yang diberikan, anda boleh merasai sendiri keberkesanan dan kehebatan Jamu Tun Teja dalam meningkatkan kesihatan wanita. Apabila sudah betul-betul yakin, barulah bersemangat nak menjana pendapatan dengannya.

Kelebihan Sistem Baru Menggunakan Konsep Ambassador 1. Hanya RM100 yuran seumur hidup untuk mendapatkan ID dan Ambassador Kit
 2. Telegram/Whatsapp group yang sentiasa aktif dan dikemaskini dengan informasi terbaru dari HQ beserta dengan testimoni dan perkongsian oleh semua Ambassadors.
 3. RM0 kos restock. 5 kotak sahaja diperlukan untuk mendapat rebate sebanyak 11%.
 4. Bahan promosi disediakan oleh pihak HQ. Gambar, copywriting, info produk dan sebagainya.
 5. HQ bertanggungjawab 100% atas keadaan dan kerosakan produk sebelum dan selepas penghantaran.
 6. Kos penghantaran boleh dijimatkan kerana HQ boleh terus hantar kepada pelanggan, berbanding sistem sebelum ini, produk dihantar kepada stokis dahulu barulah pelanggan. Tiada lagi free postage. Jika Ambassador ingin membuat free postage, kos penghantaran akan dipotong daripada komise Ambassador sendiri.
 7. Ambassador hanya perlu fokus untuk mempromosikan produk dan mencari pelanggan. Hal lain, semua diuruskan oleh HQ.
 8. Semua orang boleh menjadi Ambassador. Semua Ambassador boleh membina team sendiri. Semua Ambassador boleh mendapatkan produk dengan harga lebih murah. Semua Ambassador akan mendapat rebate daripada pembeli yang daftar sebagai member walaupun hanya seorang.
 9. Boleh memantau data/sales Ambassador dalam Team yang sama.
 10. Lebih adil kerana mengikut sale performance individu dan Team
 11. Ambassador restock terus dari HQ. Customer service yang akan berhubung dengan pelanggan selepas penghantaran dibuat dan produk sudah diterima oleh pelanggan.
 12. Dapat gaji hujung bulan dengan valid payslip.
Ambassador TAK PERLU
 1. tanggung risiko tidak balik modal.
 2. tanggung risiko produk rosak.
 3. pegang/uruskan stock sebelum dan selepas penghantaran.
 4. buang masa membuat penghantaran.
 5. restock produk

Apabila anda sudah menjadi seorang JTT Ambassador, anda boleh mendapatkan Jamu Tun Teja dengan harga RM77.44 sekotak sahaja. Jadi, harga ini jauh lebih murah daripada harga pasaran, tidak kiralah untuk kegunaan sendiri atau untuk dijual kepada para pelanggan.

Oh ye. Jamu Tun Teja bukan sahaja menjual jamu. Terdapat juga
 • Feminine Herbal Wash (untuk bahagian intim wanita)
 • Ginseng Herbal Soap (untuk seluruh badan termasuk muka)
 • Mekar (krim payudara)
 • Sutera Lip Therapy (lip polish, lip serum, lip glass)
Dan, akan datang, insya Allah, banyak lagi produk berkualiti untuk kesihatan dan kecantikan wanita yang akan dikeluarkan oleh Jamu Tun Teja.

Setiap JTT Ambassador akan diserapkan ke Support Group Whatapps (pemasaran, diskusi, pengumuman, testimonial dan sebagainya.).Untuk menjadi sebahagian keluarga Jamu Tun Teja, sila klik link di bawah
 1. Beli Produk JTT 
 2. Daftar Sebagai JTT Ambassador
Untuk lebih lanjut, boleh Whatsapp/Telegram Muja di 011 2694 735. Jom kita sembang-sembang, borak-borak, bincang-bincang cara nak sihat, nak cantik, dan nak kaya sama-sama. :D

Sama-samalah kita meroket dengan Jamu Tun Teja. Insya Allah. Wassalaam.

No comments:

Post a Comment