Friday, January 03, 2020

Cara Mendapatkan Bentuk Badan Cantik Semasa Mandi Sahaja

Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. 
Siapa tak nak tubuh badan langsing? 
Siapa tak nak boleh pakai baju seluar saiz S?
Siapalah yang tak nak... Mana ada yang tak nak....

Kalau tak nak, mungkin ada wayar tak betul kat kepala dia kot. Semua wanita nak tubuh badan kurus langsing. Selain cantik, badan langsing insya ALLAH lebih sihat berbanding badan orang yang overweight dan obese.

Tapi! Ada ke cara nak capai badan langsing dengan cepat dan mudah? Taklah. Bukan nak salahkan awak bila awak nak satu cara yang ringkas, cepat dan mudah sebab tak boleh nak dinafikan, zaman sekarang susah sangat kita nak buat aktiviti fizikal. Kebanyakan kerja jenis kat pejabat. 9 pagi sampai 5 petang. Habis kerja dah penat. Susah betul nak luangkan masa untuk bersenam dan nak menyediakan makanan yang berkhasiat dan tidak menyebabkan kegemukan.

Untuk dapat badan langsing pula, kita nak perut dan peha yang kurus dan payudara dan punggung yang gemuk? Betul tak? Masalahnya, kebanyakan situasi yang berlaku pula sebaliknya. Bila seseorang itu kurus, semua bahagian pun kecut sama. Bila gemuk pula, semua bahagian pun nak kembang sama. Tak de ke cara nak kuruskan dan gemukkan bahagian tertentu sahaja?

Haa..! Sebenarnya, ada cara untuk dapatkan badan berbentuk huruf S dengan cara ringkas, cepat dan mudah. Cara ini boleh dilakukan sambil mandi sahaja! 

Kita orang Malaysia, memang hari-hari mandi, betul tak? Paling malas pun, sekali sehari kalau masa musim hujan, kan? Kalau cuaca panas, ada yang mandi sampai 4 kali sehari. So, tiada masalah untuk memasukkan rutin baru yang sangat senang ini semasa mandi. Bila dah guna cara ni, dah tak payah beli shower gel pun tak pe. Dengan penggunaan berterusan dan konsisten, kita akan dapat kesan yang sangat jelas dan ketara.

Caranya adalah, mandi menggunakan 2 jenis

CNKCOS Magic Bean; Sexy Bean dan Volume Bean.



CNKCOS Sexy Bean dan Volume Bean adalah 2 produk yang boleh digunakan bersama-sama untuk mendapatkan bentuk badan langsing seperti huruf S. Sexy Bean adalah produk yang akan mengurangkan inci dan Volume Bean pula untuk menambahkan inci. Yes, jangan tersalah apply pula.

CNKCOS SEXY BEAN


Sexy Bean merupakan skin cleanser (macam shower gel or body mask) yang mampu mengurangkan ukuran bahagian badan seperti di lengan, perut dan peha. Selain itu, ia juga bertindak untuk mencerahkan dan menegangkan kulit. Semua ini boleh dilakukan semasa mandir sahaja.


CNKCOS VOLUME BEAN

Volume Bean pula merupakan skin cleanser yang mampu mencantikkan dengan menambahkan saiz pada bahagian payudara dan punggung. Bila digunakan bersama dengan Sexy Bean, maka terbentuklah S-Shaped Body idaman setiap wanita!



Kandungan CNKCOS Volume Bean




Cara Sexy Bean dan Volume Bean Bertindak Pada Bahagian Badan


Sexy Bean


Volume Bean

Testimoni Pengguna Sexy Bean dan Volume Bean


Dalam seminggu sahaja, kawasan perut tampak lebih tegang dan kesan stretch marks semakin berkurang.


Selepas sebulan lebih menggunakan Volume Bean, bra semakin ketat. Suke la tu. :D


Cara Menggunakan Sexy Bean dan Volume Bean Semasa Mandi.




  1. Pecahkan Bean dan tuangkan serbuk ke dalam bekas. Kalau malas, pecahkan terus atas bahagian badan yang dikehendaki.
  2. Tambahkan sedikit air ke dalam bekas dan kacau sehingga pekat untuk dijadikan masker.
  3. Sapukan Sexy Bean di bahagian yang ingin dikuruskan seperti perut, lengan dan peha.
  4. Sapukan Volume Bean di bahagian yang ingin digemukkan seperti di payudara dan punggung.
  5. Biarkan selama 5 minit untuk membolehkan masker meresap ke dalam kulit. 
  6. Luangkan 5 minit ini untuk membuang mekap, mencuci muka dan menggosok gigi.
  7. Selepas 5 minit, mandi seperti biasa tanpa sabun atau shower gel lain sebab masker ini merupakan sejenis skin cleanser juga.


Kelebihan CNKCOS MAGIC BEAN


Kedua-dua bodycare ini berasal dari Korea dan telah mendapat tempat pertama di Global Rakuten, sebuah online store terbesar di Jepun. Nampak tak betapa larisnya produk dari Korea ni? Nampak tak betapa ramainya orang yang mempercayai keberkesanan produk ni? Boleh tengok video testimoni DI SINI

Haaa.. Orang Korea kan memang power bab-bab kecantikan. Terbaik! :D





Sexy Bean dan Volume Bean Berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia


Apa-apa pun produk yang kita makan atau sapu pada badan mestilah berdaftar dengan KKM untuk mengelakkan kesan mudarat pada masa akan datang. Pengguna Sexy Bean dan Volume Bean tidak perlu risau tentang kesahihan dan keselamatan 2 produk ini kerana kedua-duanya telah berdaftar dengan KKM. Barulah boleh digunakan tanpa was-was.





Sexy Bean dan Volume Bean dengan berat 120g per bottle ini telah berjaya dijual di banyak negara tetapi kita boleh dapatkannya di WeGlowBeauty dengan harga yang paling murah. WeGlowBeauty adalah pengedar tunggal yang diiktiraf oleh Korea Brand Owner.



Macam mana nak dapatkan kedua-dua produk ini dengan harga paling murah, klik link di bawah.


Jangan lepaskan peluang merasai sendiri kehebatan dan keberkesanan Sexy Bean dan Volume Bean untuk mendapatkan S-shaped Body idaman setiap wanita. Jangan lupa juga untuk daftar affiliate untuk jana side income di zaman ekonomi meleset ni tau.

Setakat ini dulu buat hari ini. Wassalaam.

No comments:

Post a Comment