Monday, September 28, 2020

BUKAN NAK KAYAKAN FOUNDER SEMATA MATA

Assalaamualaikum. Rasa nak update pula untuk clearkan kekeliruan ramai di kuar sana mengenai sistem Ambassador.
Kita buat, kita dapat.  Boleh join JTT di link- Daftar JTT Ambassador

Para JTT Ambassadors sebenarnya ada 2 jenis

1. Yang pakai sendiri2
2. Yang pakai dan jual

Apabila pakai dan jual pula, ada 2 cara untuk dapatkan earning.

1. Jual harga retail termasuklah kat diri sendiri dan orang lain, end of month dapat cashback. Ala ala dropship.
2. Bonus mengikut peratusan yang ditetapkan apabila kita capai KPI belian kumpulan.

Pernah, bila I cakap nak cukupkan belian minimum 350 apabila group earning sudah capai tahap tertentu, ada yang salah faham. Cakap kita nak kayakan founder. 

Macam ni sebenarnya. Belian individu minimum untuk mendapat BONUS adalah 350. Kalau belian kumpulan sudah capai 4400, kita layak bonus 34%. Kalau 8800 pula, kita boleh  dapat bonus sebanyak 38%. Dengan nilai belian individu yang sama.

Bayangkan, kalau masa tu nilai belian kumpulan dah 9000. Belian individu kita pula dah 310. Kita hanya perlu tambah 40 sahaja lagi untuk capai belian individu minimum. So, kita belilah sebatang Lip Glass dgn harga 48. Dah lebih 350. Lip glass dapat. Bonus 38% pun dapat. Lebih daripada 48 tadi. Tu tak termasuk overiding lagi. Lagi banyak dapat. Jadi semua org berpeluang jadi leader dan kaya sama2..

BUKANNYA SAJA2 BELI UNTUK KAYAKAN FOUNDER SEMATA MATA TAU. 😆

Situasi itu mungkin terjadi kalau produk lain seperti MLM, bukan JTT.

Ada company yang tetapkan KPI mingguan. Wajib beli dalam kuantiti minimum yang ditetapkan mengikut masa. Wajib capai KPI. Asyik kena ugut kena kick dari group. Aduss. So different dengan JTT.

Sekali bayar yuran keahlian 130(which biasanya dapat hadiah percuma sekali tau), kita dah dapat 
🔥keahlian seumur hidup tanpa risiko disingkirkan.
🔥support group dengan ahli2 yang sangat hebat.
🔥sistem berkomputer yang canggih dan menyenangkan.
🔥beli semua produk JTT dgn harga Ambassador tanpa belian minimum.
🔥bahan promosi cecantik disediakan kalau nak bisnes.
🔥berbisnes tanpa pegang produk pun boleh sebab semua HQ uruskan.
Untuk yang jenis tak makan jamu tapi percayakan kehebatan kuasa herba2, boleh dapatkan macam2 produk berkualiti premium untuk kecantikan dan kesihatan luaran.

🌹Ginseng Herbal Soap
🌹Mekar
🌹Feminine Herbal Wash
🌹Lip Glass
🌹Ratu Haircare Set
🌹Laut Spa Series

Semua produk berkualiti premium. Siap ada yang berani buat Money-back Guarantee. Hebat tak hebat! 😮😮😮😲😲😲
Dengan JTT,
❌risiko.
❌stress kejar dateline. 
❌KPI paksaan belian wajib.

Insya Allah. Tanpa moratorium pun, kita masih boleh survive malah boleh bantu org lain pula. 

Boleh dapatkan produk JTT di link- Beli Produk JTT

Kita buat, kita dapat. insya Allah. Amiin.

No comments:

Post a Comment