Saturday, November 21, 2020

Dapatkan Kurma Ajwa Premium daripada Rihura Herbs Enterprise

Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Sedar tak sedar, dah nak sampai hujung tahun 2020 dah kita. Dek kerana Covid-19, setahun berlalu macam itu sahaja tahun istimewa yang ditunggu-tunggu selamat ini. Allahu. Macam-macam musibah datang tapi jangan sekali kali kita lupa hikmah yang jauh lebih banyak tak terkira. Teruskanlah berdoa agar kita semua kekal sihat dan bahagia walaupun tak boleh pergi mana-mana, duduk di rumah sahaja. Best apa boleh spend long long hours dengan famili tercinta. Bukankah itu juga salah satu hikmahnya? 

Di masa-masa macam ni, aku yakin semua orang mencari-cari cara terbaik untuk mengekalkan tahap kesihatan optimum supaya tahap imuniti badan sentiasa tinggi. Yup, antibodi kita sendiri kena kuat untuk menghadapi segala jenis bakteria dan virus terutamanya yang masih tiada kaedah rawatan dan perubatan khusus seperti Covid19 ini. So, jomlah kita amalkan salah satu makanan sunnah untuk meningkatkan tenaga dan kesihatan kita iaitu, Kurma Ajwa Premium.

Rihura, Pembekal Kurma Ajwa Asli Berkualiti Premium dari Madinah


kurma ajwa premium

Rihura Herbs Enterprise (No Pendaftaran: 002942099-U) membantu anda mendapatkan kurma Ajwa Asli Madinah yang Original, paling berkualiti, terbaik dan sangat sedap dengan harga berpatutan. Kurma Ajwa Asli Madinah daripada Rihura dijamin berkualiti premium dengan harga mampu milik. Sangat sesuai untuk dijadikan amalan pemakanan dan kesihatan harian seisi keluarga.

Kurma Sangat Sesuai Untuk Wanita Hamil dan Baru Lepas Bersalin


Most of you mesti tahu ramai wanita hamil dan ibu baru bersalin mengamalkan kurma untuk kesihatan dan kekuatan diri sendiri dan bayi. Betul tak? Tapi, korang tahu tak kenapa kurma begitu dicari-cari dan dijadikan amalan? Sebenarnya, kurma mampu

  • Dijadikan amalan dengan lebih mudah kerana rasanya yang manis, sedap dan boleh dimasukkan dalam pelbagai resepi.
  • Menenangkan otak supaya lebih mudah belajar dan menerima informasi baru.
  • Meningkatkan produksi sel darah merah.
  • Menyihatkan jantung dan tubuh badan dengan menurunkan kolesterol jahat yang menjadikan jantung tersumbat.
  • Melancarkan sistem pencernaan dengan menggalakan pertumbuhan bakteria baik sehingga mampu mengurangkan risiko kanser usus besar
  • Menjadikan tubuh badan lebih kuat dan bertenaga dengan kandungan gula semulajadi di dalamnya.

However, kita sebagai pengguna, perlu istiqomah dan yakin yang kita hanya mampu berusaha dan berdoa. Hasilnya dan segalanya datang daripada Allah SWT.



Resepi Mudah Menggunakan Kurma Ajwa Dalam Masakan


Susu Segar Kurma Ajwa


kurma ajwa asli

  1. Lenyekkan kurma dalam 3 hingga 7 biji (kiraan ganjil).
  2. Masukkan kurma dalam segelas susu segar.
  3. Masukkan madu kalau ada.
  4. Boleh diminum sejuk atau suam.

Jemput-jemput Kurma / Cekodok Kurma


kurma ajwa premium

  1. Lenyekkan pisang.
  2. Hiris Kurma Ajwa ( ikut selera anda)
  3. Gaulkan pisang, semua bahan menjadi bancuhan.
  4. Masukkan hirisan Kurma Ajwa dalam bancuhan.
  5. Goreng dan sedia untuk hidang pada orang tersayang

Testimoni Pengguna Kurma Ajwa Asli Madinah Rihura



Susu Kurma Ajwa daripada Rihura memang menjadi pilihan ramai untuk dijadikan amalan harian mereka. Jom kita tengok apa kata mereka.





Cara Pengambilan Kurma Ajwa Asli Rihura


Dalam apa jua yang kita lakukan, lakukanlah dalam keadaan sederhana. Termasuklah pengambilan kurma ajwa. 


Kurma ajwa sangan dianjurkan untuk diambil sebanyak 3 - 7 biji sehari (kiraan ganjil). Macam mana pun, kita masih boleh makan lebih tanpa sebarang masalah.

Dapatkan Kurma Ajwa Asli Dengan Lebih Penjimatan


Dengan adanya platform Shopee, para pelanggan Rihura boleh menikmati penjimatan melalui kos penghantaran. Jadi, jomlah follow
Rihura, Semoga bermanfaat untuk anda dan keluarga. Asli dari Tanah Madinah. Semua merasa.
Wassalaam.




No comments:

Post a Comment